BACK
Stagii pe bune 2015

23 Mar

Stagii pe Bune a atras 600 de studenți interesați de internship-uri de la unele dintre cele mai bune companii

În weekend-ul 21-22 martie 2015, 18 companii participante la Stagii pe Bune au fost vizitate de peste 600 de studenți pasionați de domeniul IT, dornici să aplice cunoștințele teoretice învățate în facultate. Evenimentul s-a desfășurat la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București. Acesta le oferă șansă de a vedea oferta companiilor, de a-și verifica nivelul pregătirii și de a aplica la unul dintre internship-urile disponibile, care mai apoi se poate transforma într-un loc de muncă stabil.

Oportunitățile profesionale prezentate a fost predominant în București, dar au fost prezentate și oferte interesante de la companii din Iași și chiar din Sofia. Prezentările au fost făcute de ingineri și manageri care au avut misiunea să explice studenților cât mai clar proiectele pe care vor lucra și ce activități vor desfășura în timpul stagiului.

Companiile prezente la eveniment au fost Bitdefender, 4PSA, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware, 1and1, Advahoo, Crispico, Eau de Web, Fotonation, Hootsuite, Softwire.