BACK
Xplorers by Netopia v1.1

19 Oct

Xplorers by NETOPIA v1.1 – Noua economie în gaming și în monetizarea aplicațiilor

Actualizare Din cauza unei situații neprevăzute, David Pripas nu mai poate ajunge. Din partea MavenHut îl vom avea invitat pe Liviu Focșa, Game Producer.


 

Xplorers by NETOPIA este un eveniment NETOPIA mobilpay organizat cu sprijinul Caracteristic. La prima ediție au fost invitați dezvoltatori înscriși la Innovation Labs care și-au prezentat în fața publicului prezent ideile pe care le-ar putea aplica în tehnologie, sănătate și entertainment. Acum, a doua ediție va fi despre dezvoltarea de aplicații, mai precis de jocuri video pentru tablete și smartphone-uri, dar și cum pot fi monetizate prin modelul freemium.

Industria de gaming a pornit de la vechile console, a ajuns la PC-uri, a revenit la console și acum dispozitivul mobil este la putere. Totuși, cât de mare îi este puterea? La această întrebare încercăm să aflăm răspunsul în timpul evenimentului Xplorers by NETOPIA. Acesta va începe cu prezentări susține de speakerii Ioan Pălălău, Mobile Director la Ubisoft România, și David Pripas, Lead Producer Mavenhut. Vor urma sesiunile de întrebări și răspunsuri și networking, unde schimbul de idei și analizele despre actuala stare a industriei mobile sunt motoare ale conversației.

Ioan are 17 ani de experiență în producția de jocuri video și o reputație de cunoscător atât în ceea ce privește platformele de gaming clasice, cât și cele noi, de la PlayStation 2 la smartphone-uri. David, în cadrul MavenHut, a învățat the hard way că recompensele nu sunt niciodată proporționale cu munca pe care o depui, ci cu rezultatul obținut. O altă lecție importantă pe care a învățat-o și pe care o intitulează „capcana deciziilor bune“ este că dacă ai luat niște decizii care se dovedesc a fi bune, ajungi să crezi că toate deciziile pe care le vei lua sunt bune.

Ca să urmărești mai ușor noutățile despre acest eveniment, îți recomand pagina de Facebook dedicată lui. Xplorers by NETOPIA v1.1 se va desfășura pe 22 octombrie, începând cu ora 18:00, la sediul NETOPIA mobilpay din strada Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, la parter.