Gânduri la aniversarea celor patru ani Caracteristici
Îmi spun adeseori că m-am născut pentru comunicare, iar acest fapt îmi oferă unele certitudini. Comunicarea...
Îmi spun adeseori că m-am născut pentru comunicare, iar acest fapt îmi oferă unele certitudini. Comunicarea...
A mai trecut un an. Primăvara ne aduce o bucurie aparte, e momentul nostru de...
Ziua de 8 martie are o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi. Unii vor să-și...
Prezentarea Stradale către presă și bloggeri a început pe 25 martie, cu o invitație la un show culinar susținut de Chef Foa, unul dintre cei mai cunoscuți și talentați bucătari ai României. Odată cu Stradale, acesta a introdus în bucătăria locală ideea de “street food”. Oficial, din 31 martie restaurantul este deschis tuturor clienților care vor să încerce un altfel de prânz, cu show-uri de live cooking și ingrediente din cele mai cunoscute culturi culinare ale lumii.
Restaurantul Stradale a fost deschis de Flavours Food Design, unul dintre liderii pieței de event catering din România, și este localizat în Bucharest Business Park. În cazul acestui restaurant, care se diferențiază de toate celelalte printr-o echipă foarte bună și prin moduri noi de a prepara mâncarea, talentul și îndemânarea bucătarilor sunt cele care transformă câteva ingrediente într-un fel de mâncare care cucerește simțurile și satisface și cele mai exigente gusturi.