BACK
Magnolia la targul miresei

01 Oct

Magnolia, alături de viitoarele mirese la Târgul „Ghidul Miresei“

Magnolia, una dintre cele mai longevive florării din România, îşi anunţă prezenţa la Târgul „Ghidul Miresei“. Evenimentul se va desfășură în perioada 2 – 4 octombrie, la Romexpo, și le dă întâlnire tuturor celor care acordă o importanţă deosebită momentelor memorabile din viaţă, dorindu-şi să facă din nunta lor ceva special.

Magnolia se bucură de un succes însemnat în online și offline, iar acum îşi propune să surprindă publicul cu buchete originale, remarcându-se printr-o calitate deosebită pentru evenimentul căruia oamenii îi dedică multe luni din viața lor. Atenția la detalii este esenţială, iar Magnolia a demonstrat, în anii de activitate, că acesta este unul dintre lucrurile pe care clienții le apreciază. Cei interesanţi să descopere creațiile Magnolia sunt aşteptaţi la standul special amenajat din cadrul evenimentului. Acolo vor fi întâmpinaţi de aranjamente florale grandioase şi de idei care să se potrivească dorinţelor lor.

Pentru cei care vizitează standul Magnolia, florăria oferă și premii în cadrul unei tombole la care pot participa viitoarele mirese. La Târgul „Ghidul Miresei“ pune la dispoziţie 10 buchete de mireasă în valoare de câte 300 de lei fiecare, 50 de albume „Buchete de mireasă“ by Ioana Molnar (n.r.: despre care poți citi un profil complet aici) şi 20 de vouchere a câte 15% pentru contractele semnate în timpul acestui eveniment. De asemenea, florăria promite cele mai bune preţuri pe piaţa nunților de lux din Bucureşti și servicii de o calitate ireproșabilă.

Magnolia(1)