BACK
Marian Alecsiu_Daniela Becheru_F64

14 Oct

F64 este de 14 ani partenerul de încredere al iubitorilor de fotografie

Astăzi, 14 octombrie, am sărbătorit alături de F64 cei 14 ani pe piața din România. În tot acest timp, cel mai mare magazin foto-video și-a schimbat sediul, s-a extins, a introdus noi produse în portofoliul său și a devenit cel mai de încredere partener pentru toți cei care au vrut să cunoască și să se dezvolte în fotografie.

Marian Alecsiu_F64

De 14 ani, F64, cel mai mare magazin foto-video din România, este un renume pentru fotografia din țara noastră, aducând rapid cele mai noi echipamente, organizând cele mai interesante cursuri şi impresionante expoziții cu lucrările fotografilor români sau internaționali. În 14 ani, din iubire pentru fotografie, F64 a reușit să aducă laolaltă o comunitate puternică, crescută pe încredere și respect, dar mai ales pe prețuirea acestei arte.

„Noi am pornit în vremea în care fotografia pe film încă era populară, iar acum avem telefoane și drone cu ajutorul cărora să imortalizăm lumea. Ne bucurăm, în primul rând, că evoluția tehnologiei a dus la o democratizare a fotografiei și tot mai mulți oameni pot să își satisfacă pasiunea. Acest fapt nu poate fi decât benefic, deoarece fiecare dintre noi se naște cu o nevoie primară de a crea, de a se exprima. Unii o fac foarte bine în scris sau prin muzică, noi ne bucurăm că o putem face prin fotografie și că îi ajutăm și pe alții să facă același lucru.

Dacă investești suficient timp și ești dedicat, arta fotografică te răsplătește și vedem cel mai bine asta la oamenii cu care lucrăm. În cei 14 ani de F64 am construit o echipă puternică și pasionată și am cultivat diversele genuri ale fotografiei. Cât de curând mă aștept să avem prima expoziție cu imagini surprinse din dronă și în câțiva ani, de ce nu?, să expunem fotografii realizate cu ochelari inteligenți”, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Caracteristic, alături de F64 pentru a sărbători aniversarea celor 14 ani de la debut.

Caracteristic, alături de F64 pentru a sărbători aniversarea celor 14 ani de la debut.

 

Odată cu aniversarea celor 14 ani, în sala expozițională vor fi prezentate peste 20 de fotografii realizate de echipa F64, selecţia acestora fiind realizată de Vlad Eftenie. Pasiunea pentru fotografie i-a adus împreună în familia F64, iar acum se vor bucura să își vadă creațiile expuse pe pereții pe care au mai stat zeci de imagini memorabile de la fotografi renumiți. Printre cei mai cunoscuți fotografi care au expus la F64 se numără Cosmin Bumbuț, Vlad Eftenie, Anca Cernoschi, Alex Conu, Dan Dinu, Cezar Popescu prin colecția „Costică Acsinte“, Bánhegyesy Antal, Cristian Munteanu, Gina Buliga și Bogdan Comănescu, Sorin Onișor și mulți alții la fel de talentați și inspirați de fotografie.

Câteva dintre fotografiile incluse în expoziția F64.

Sebastian Popa

Mihai Nutiu