BACK
Stagii pe bune 2016

04 Mar

Revenim pentru o nouă ediție „Stagii pe Bune“

Primăvara înseamnă multe lucruri, dar unul dintre ele este proiectul „Stagii pe Bune“. Vor fi anul acesta așteptate câteva sute de studenți la evenimentul de recrutare, umplând din nou holul Facultății de Automatică și Calculatoare, iar Caracteristic va fi partener în comunicare pentru oamenii care au pornit în România un așa program interesant și util. Este, în prezent, cel mai longeviv program de stagiatură din România, punând în contact companii și studenți încă din 2005.

Anual, peste 70 de companii prezintă ofertele de stagii pe stagiipebune.ro, la acestea aplicând peste 1.500 de studenți. Offline, oferta de stagii este prezentată an de an primăvară. Pentru 2016 este pregătit evenimentul din 19 martie, care aduce laolaltă în holul Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universitătii Politehnica din București companii și studenți. La ediția din acest an vor fi prezente 16 companii și sunt așteptați peste 400 de studenți.

Studenții interesați să se înscrie în programul „Stagii pe Bune“ au la dispoziție site-ul, unde totul este gratuit. Programul este disponibil studenților de la învățământul de licență și masteranzilor.

Sunt peste 10 ani de când Vlad Posea, project manager „Stagii pe Bune“, a creat un program de stagiatură puternic, iar cu fiecare ediție companiile revin fiind deja convinse de utilitatea lui în dezvoltarea unor relaţii excelente cu studenţii. Studenţii aleg „Stagii pe Bune“ atât pentru a-și asigura un venit, cât și pentru a profita, încă din timpul facultății, de un mediu foarte bun pentru a acumula experienţă.

Partenerii proiectului si in acest an vor fi  Bitdefender, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware.

„Stagii pe Bune“ este și pe Facebook aici. Au mai scris despre ediția din acest an Radu Dumitru, Libertatea. Capital scrie despre platforma Junio.