BACK
IMG_5235_small

19 Mar

3 ani Caracteristici

A mai trecut un an. Primăvara ne aduce o bucurie aparte, e momentul nostru de celebrare.

Anul acesta aniversăm trei ani. Sunt trei ani de când un proiect pus pe hârtie, multe visuri și speranțe s-au împletit cu experiența noastră și am pornit Caracteristic. Se spune că 3 este cifra perfectă: e despre armonie, perfecțiune și inspirație.

Când am pornit, spuneam despre noi că suntem o agenție tânără, proaspătă și cu visuri mari. Acum am crescut, ne-am făcut loc într-o piață aglomerată, ne-am extins spre alte orașe mari din țară, am reușit să creăm relații stabile cu parteneri de încredere, ne-am făcut deja un nume.

Încă de la începutul anului trecut ne-am dorit să ne extindem către alte orașe mari, animate de antreprenori dedicați și idei frumoase. Și am reușit. Caracteristic a ajuns la Cluj și la Iași. Totodată, le-am fost alături clienților care și-au extins afacerile dincolo de Capitală. Am fost primiți cu brațele deschise, dar și cu reticența cu care privești un om pe care nu îl cunoști prea bine. Și suntem gata să le arătăm tuturor că suntem un partener de încredere.

Am făcut schimbări importante și în echipă. Am reușit să creăm un nucleu stabil, suntem o familie armonioasă, care se înțelege din priviri, iar asta ne dă deopotrivă încredere și libertate. Căutăm să ne mărim echipa; ne încântă entuziasmul și creativitatea oamenilor și așteptăm să primim în sânul familiei noastre cât mai mulți iubitori de comunicare sinceră și eficientă.

În ultimul an, insight-urile găsite în nevoile de business ale partenerilor noștri, creativitatea și pasiunea pentru comunicare și povești relevante ne-au ghidat în tot ce am făcut. Ne-am dezvoltat alături de publicul nostru țintă în zona de digital și am pus mai mult accent pe social media.

Am găsit în acești ani atât de multe povești de spus și suntem bucuroși pentru fiecare în parte. Comunicarea a rămas călătoria noastră preferată și ne-a dus în locuri și emoții pe care nici nu credeam că le poți întâlni. Nicio zi nu e ca cea de dinainte, dar asta nu e o noutate pentru domeniu.

Când faci ceea ce îți place, nu aștepți să se oprească ploaia, să treacă ninsoarea, să vină vacanța sau sărbătorile. Savurezi fiecare pas, te bucuri cu toată inima de călătorie, de fiecare moment.

N-a fost totul roz, dar noi nici nu ne dăm în vânt după culori pastelate. Suntem roșul intens al pasiunii și al emoției. Iar provocările și pierderile nu ne-au ocolit, dar am știut să învățăm din fiecare în parte și așteptăm cu mintea deschisă și următoarele experiențe.

Bineînțeles, nu am fi fost ce suntem astăzi dacă nu am fi avut încrederea și sprijinul partenerilor noștri. Le mulțumim tuturor și le suntem recunoscători pentru fiecare întâlnire, invitație, proiect sau campanie făcută. Știm și mai bine acum să identificăm caracteristicile fiecărui business din portofoliu și am crescut cu fiecare nou client în parte.

Rămânem fideli credințelor noastre și vom afirma întotdeauna că muncim în fiecare zi pentru a crea legături între gânduri și idei între oameni.

La mulți ani Caracteristici! Mulțumim pentru tot!